Portfolio

Heijmans NV Heijmans GO! GeenOngevallen applicaties en website
Robota heeft de GO! applicaties en website ontwikkeld voor Heijmans NV. GO! is beschikbaar online via de browser en als mobiel applicatie voor Android, Apple en Windows. Het doel van GO! is om de veiligheid te verbeteren door uitgebreide informatie over veiligheid beschikbaar te maken, en door onveilige situaties snel te kunnen melden via de app.
Robota heeft voor Heijmans een responsive website en mobiel applicaties voor het GO! programma ontwikkeld. Het doel van het programma is om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren door het snel melden van onveilige situaties en het lezen van relevante informatie over veiligheid.
Techniek: Perl, SQL, XML, Flash, Java, iOS, Android, Windows
Meer informatie
Naar de website geenongevallen.nl
LSV Minerva Nieuwe website en administratie systeem voor Minerva
Robota heeft voor LSV Minerva (Leidse Studentenvereniging Minerva) een nieuwe website gebouwd met een CMS en een administratie systeem.
Via een CMS kan de content van de website actueel worden gehouden met nieuws, filmpjes, foto's en evenementen. In de administratieve gedeelte kunnen de reünisten en de groepen worden beheerd.
Het administratie systeem heeft een geautomatiseerde financiële gedeelte, om de contributies van de reünisten via online betaling, incasso of acceptgiro te beheren.
Techniek: SQL,Perl,JavaScript,HTML
Meer informatie
Naar de LSV Minerva website
YDU Website Young Designers United
Ontwikkeling van een responsive website voor de mode winkel van Young Designers United in Amsterdam.
Young Designers United verkoopt mode van jong designers uit Nederland.
Techniek: SQL,Perl,HTML,JavaScript
Meer informatie
[site]
TuinTicket Website voor tuin cadeaubonnen
Robota heeft voor TuinTicket een systeem gebouwd voor het online kopen en verzilveren van tuin cadeaubonnen.
Bij TuinTicket.nl kunnen bezoekers cadeaubonnen kopen voor het tuinieren. TuinTicket heeft een admin beheeromgeving, en biedt ook een beheeromgeving voor de leveranciers om hun eigen pagina's te beheren en de tickets te verzilveren.
Techniek: SQL,Perl,JavaScript
Meer informatie
Naar TuinTicket
Designers-Fashion Webshop Designers-Fashion.com
Robota heeft voor Designers-Fashion.com een online platform voor opkomende modeontwerpers in Nederland en België ontwikkelt.
De online expertise en e-commerce kennis van Robota is gecombineerd met de mode achtergrond van Young Designers United. Het resultaat is een unieke online mode winkel.
Techniek: SQL,Perl,HTML,JavaScript
Meer informatie
Bekijk de site
ASTI Collaborator portal
Via de Collaborator portal kunnen partijen enquêtes up- en downloaden in de vorm van Excel documenten. De informatie wordt automatisch verwerkt door het systeem.

De portal geeft de collaborator inzicht in de voortgang van de data verwerking.
De collaborator heeft de mogelijkheid tot het exporteren van data in verschillende formaten en het maken van grafieken.
Techniek: Perl, JSON, SQL, Excel
Meer informatie
De portal is niet beschikbaar voor het publiek, bekijk hier vergelijkbare data op de site.
SportVision SportApp Amsterdam
Robota heeft in samenwerking met SportVision een mobiel applicatie voor het delen van informatie over sporten in Amsterdam ontwikkelt.
Deze mobiele applicatie is nu voor de iPhone beschikbaar. Gebruikers kunnen inloggen via Facebook of met hun e-mailadres om sport met vrienden te delen, inchecken bij een sport vereniging, vrienden uitnodigen om te gaan sporten.
Techniek: iOS,Objective C
Meer informatie
Download de app
ASTI Data Management Portal voor ASTI
Voor ASTI (Agricultural Science and Technology Indicators) ontwikkelden we een systeem voor het verzamelen en rapporteren van gegevens.
Gegevens worden verzameld in landen waar internet nog geen gemeen goed is. Hierdoor bleek Excel het juiste medium. Gegevens worden verzameld via gegenereerde excel vragenlijsten die automatisch worden verwerkt. Het systeem is in vier talen beschikbaar. Agenten in verschillende landen hebben hun eigen login waarmee de vragenlijsten kunnen worden gemaakt en geupload.
Techniek: PHP,Perl,SQL,Excel
Meer informatie
Visit the ASTI website
Robota Nieuwe website for Pijntje
In 2006 ontwikkelde we de eerste website voor Pijntje.nl, een eenvoudige zoekmachine voor medische adressen. Na jaren trouwe dienst was de site toe aan een kleine update.
Pijntje.nl wordt dagelijks gebruikt door duizenden bezoekers en medische professionals die op zoek zijn naar medische gegevens.
Techniek:
Meer informatie
[site]
Emesa Vakantieveilingen.nl
Samen met een geweldig team bij Emesa BV verzorgde Robota het herbouwen van de veiling website vakantieveilingen.nl.
Robota assisteerde met het ontwerpen van een schaalbare architectuur, het aansturen en begeleiden van ontwikkelaars, kwaliteit bewaking en beveiliging op code niveau.
Techniek: PHP,Zend,SQL,MemCache,Node-JS,Scribe,XML,JavaScript
Meer informatie
[site]
Stichting MS Research Flash game
Robota ontwikkelde voor de stichting MS research een het spel Mees-Race. Bezoekers van het museum Corpus in Leiden kunnen met dit spel op een speelse manier meer leren over de ziekte Multiple Sclerosis.
Mees-Race is een spel waarbij de speler reist door de zenuwen van het lichaam. Onderweg moeten verschillende obstakels worden overwonnen die door de ziekte MS worden veroorzaakt.
Techniek:
Meer informatie
Speel het spel
Keesing Games Zigiz.com
Zigiz.com is een succesvolle spelletjes website waar zowel voor de lol als voor geld kan worden gespeeld.
Robota heeft geholpen de site met meerdere domein namen opnieuw op te zetten. Hiervoor hebben we een schaalbare architectuur geleverd en een team van ontwikkelaars aangestuurd. Iedere spelbeweging wordt op de servers gecontroleerd om vals spelen te voorkomen.
Techniek: PHP,SQL,Flash,FMS,JavaScript
Meer informatie
[site]
Telegraaf Game website voor TMG
Ontwikkeling van een website over games voor de Telegraaf Media Group.
Speciaal van deze website is de koppeling met het content management systeem Escenic. Hierdoor kunnen artikelen zowel op de hoofdsite telegraaf.nl als op de gametoday site worden gezet. De site heeft meerdere feeds van andere game websites die automatisch worden ingelezen.
Techniek: Perl, SQL, XML, Flash, Java
Meer informatie
[site]
TMG AutoKeuze.nl
Website voor de autotelegraaf.nl voor het uitzoeken van een nieuwe auto.
Deze website gaf de mogelijkheid om op een enorme hoeveelheid criteria te zoeken, bijvoorbeeld vorm, beenruimte, bagageruimte, etc.
Techniek:
Meer informatie
Telegraaf Nieuwe Auto's
Eric Staller ConferenceBike.com
Ontwikkeling van een eenvoudige site voor de bekende kunstenaar Eric Staller en zijn fantastische fietsen.
Zoals de meeste sites die we maken heeft ook deze site een CMS waarmee eenvoudig artikelen, foto's en verhuur punten kunnen worden toegevoegd.
Techniek: Perl, JSON, SQL
Meer informatie
[site]
Robota Nog veel meer projecten
Dit is slechts een hele kleine selectie uit de projecten die we hebben gedaan. Robota werkte voorheen onder andere voor de Rabobank, ABN bank, Ministerie van Sociale zaken, Ministerie van Binnenlandse zaken, Apple Computer, ICT, Shell, Universiteit van Amsterdam, Universiteit van Wageningen, en vele, vele anderen.
Behalve websites maakten we meer dan 25 iOS (iPhone en iPad), Android, Symbian, Windows CE, Linux, OSX, applicaties voor diverse partijen. We zijn begonnen met de eerste applicaties voor Windows Mobile.

Verder maken we embedded software voor MCS51, Atmel, Motorola, Prototype projecten met Pic, Arduino and Raspberry, ...

Techniek: C,C++,C#,Objective C,Perl,Python,Pascal,VB,PHP,XML,JSON,SQL
Meer informatie
Bekijk ook onze games site.
Need help?
We love to hear from you! Please fill in your details to help you better!
We are here to answer your questions. Please fill in your name and press 'Start Chat'.
Thanks!
We will get back to you as soon as possible!