Diensten

Architectuur & technisch ontwerp

Scrum of functioneel en technisch ontwerp?

Wij geloven niet in één methodiek die altijd werkt. Voor grotere projecten is een goed ontwerp onontbeerlijk zodat onderdelen op haalbaarheid en kosten kunnen worden ingeschat. De detail implementatie kan daarna via een scrum methodiek worden geïmplementeerd. Met een goed plan kunnen nieuwe ideeën beter op kosten worden ingeschat.

Wij kunnen u helpen gedurende dit proces. Met jarenlange ICT ervaring, gecertificeerde scrum masters en product owners zijn wij in staat u van a tot z te begeleiden. Desgewenst nemen wij u alle werkzaamheden uit handen en verzorgen tegen een vaste prijs het project.

Software ontwikkeling

Software ontwikkeling in de ruime zin van het woord.

Terwijl veel van onze projecten te maken hebben met internet, databases en mobiele applicaties voor bijvoorbeeld Android of iOS zijn we zeer geïnteresseerd in technologisch uitdagende projecten. Bijvoorbeeld de koppelingen met hardware, embedded- of wetenschappelijke software.

We maakten bijvoorbeeld software voor precisie metingen via bezier curves, kraan simulatie, draadloze tickets, high speed video analyse, video beeld bewerking en analyse, diverse meetinstrumenten (IEEE), microstappen motoren, kunstmatige levens simulatie, proces controle, CNC machines, robots, medische applicaties, enzovoort.
We zien er naar uit naar uw project met succes uit te voeren!

Project begeleiding

Monitoring en succesvolle afronding van het project.

Vaak zijn de laatste lootjes het zwaarst en worden belangrijke onderdelen van een project onderschat. Bijvoorbeeld het testen en de afronding. Als u zelf ontwikkelaars in dienst heeft kunnen wij u helpen met de monitoring en succesvolle afronding van het project.

Een project manager kan u helpen inzicht te verkrijgen in de status en voortgang van uw project, terwijl ervaren ontwikkelaars uw code nakijken op kwaliteit, stabiliteit en veiligheid.
Informeer nu naar de mogelijkheiden!

Programmeer diensten

Robota kan u helpen met de ontwikkeling van concrete onderdelen voor uw systeem.

We bieden diensten aan voor diverse programmeertalen. Met een goed omschreven functionaliteit kunnen we u een vaste prijs bieden zodat u van te voren zeker weet waar u aan toe bent.

We kunnen u helpen met software in C, C++, C#, Objective C, Perl, PHP, of Python. Tevens kunt u bij ons terecht voor embedded systemen van diverse soort (MCS51, Linux, Atmel, PIC, etc.).
Bij de ontwikkeling met nieuwe modules houden we bij de keuze van de programmeer taal altijd rekening met toekomstig onderhoud, schaalbaarheid en kosten. Indien mogelijk gebruiken we open source oplossingen.

Apps

Robota ontwikkelt applicaties voor iOS, Android en Windows Phone.

Wij ontwikkelden reeds meer dan 40 apps voor mobiele apparaten zoals telefoons en tablets. Van games en educatie tot apps voor top 500 bedrijven wereldwijd.

Het ontwikkelen van een mobiel applicatie begint met uw idee en doel.
Een mooie app is leuk maar nog belangrijker is dat uw app uiteindelijk wordt gedownload en gebruikt. Wij letten goed op functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid.

Need help?
We love to hear from you! Please fill in your details to help you better!
We are here to answer your questions. Please fill in your name and press 'Start Chat'.
Thanks!
We will get back to you as soon as possible!